+ 30 års erfaring

Dygtige medarbejdere

Hurtig levering

UDSTILLING & BUTIK

Mange kunder starter med et kig ind i vores butik, for at se vores udstillinger af køkkener, bad og garderober, det er mange gange her ideerne udspringer i samarbejde med en dygtig sælger, og vi sætter altid dig som kunde i højsæde.

Derfor er det vigtigt, at de ideer som du vælger lever helt op til dine forventninger til hvad funktionalitet, samt design er.

Det er meget vigtigt, at du har følelsen af at "være hjemme" det er det miljø, hvor du vil føle dig godt tilpas, det er jo trods alt dig, der skal bo i huset og gerne have stor glæde af det i mange år, derfor hjælper vi meget gerne med dine ideer og ønsker, det er her, vi er et stærkt team, og derfor får du indfriet dine ideer til f.eks. køkken, bad eller garderobe helt efter dine drømme.

Giv dig selv en oplevelse, kontakt Trige-Køkkenet i vores butik, udstillingslokaler, telefon eller e-mail, vi er altid klar på en uforpligtende snak om ideer og ønsker.

TK sidste nyt

​Bad og toilet er er nok det område, hvor der er sket den største udvikling på design og funktionalitet, her tænker vi bl.a. på armatur, håndvask, bordplade og ikke mindst elementer, der er selvfølgelig ingen grænser for, hvad vi vil implementere i dit bad og toiletmiljø, men man skal også være sikker på, at det er funktionelt at benytte badet og toilettet.

Giv dig selv en oplevelse, kontakt Trige-Køkkenet i vores butik, udstillingslokaler, telefon eller e-mail, vi er altid klar på en uforpligtende snak om ideer og ønsker.

Bestil Katalog her

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 22 anmeldelser på Google

FIRMAOPLYSNINGER

Trige-Køkkenet // CVR. 12802978

KONTAKTOPLYSNINGER

Jørgen Frank Jensen i Lystrup, DK på Houzz