Køkkenrenovering og opsætning af nyt køkken

​Hos Trige-Køkkenet i Lystrup har vi en årelang erfaring med tegning og opsætning af køkkener samt køkkenrenovering for både private og erhverv i Aarhus, Risskov og omegn.

Køkkener spiller en helt central rolle i hjemmet, fordi det er et af de steder, man bruger rigtig mange timer hver eneste dag, og derfor bør man ikke gå på kompromis, når der skal udføres en køkkenrenovering.

Unikke køkkener og effektiv køkkenrenovering

Om du er til køkkener i fransk stil eller et nyt og moderne samtalekøkken, så kan vi sørge for den køkkenrenovering, som du drømmer om. Det er praktisk talt kun fantasien og boligens vægge, der sætter grænser for dine muligheder.

Vi designer og sammensætter præcis det køkken, du ønsker, og vi kommer gerne med inspiration og vejledning under hele processen, hvis du ønsker det.

Kontakt os og få en pris på renovering af køkken

Med os får du en samarbejdspartner, der tilbyder unikke løsninger inden for køkkener, og som står for en total køkkenrenovering.

Vi kan klare alt fra nedrivning af det gamle køkken til opsætning af det nye til konkurrencedygtige priser.


Giv dig selv en oplevelse. Kom forbi vores butik og udstillingslokaler eller kontakt os på telefon 8610 1366 eller e-mail jje@trige-k.dk.


Vi er altid klar på en uforpligtende snak om ideer og ønsker til dit nye unikke køkken eller til den næste renovering.

Vi kan også hjælpe dig med renovering og design af bad og toilet, samt opsætning af bad og toilet. Læs mere om nyt bad og toilet her.

​"Hvis du ikke gider bøvl så vælg dem så din næste leverandør. Hvis du er udlejer vil du opleve en process du kun kan være tilfreds med!"

Tore Binderup Christensen

Trige Køkkenet v/Jørgen Frank Jensen

Lægårdsvej 7, 8520 Lystrup

Telefon: 8610 1366​

E-mail: jje@trige-k.dk