+ 30 års erfaring

Dygtige medarbejdere

Hurtig levering

Renovering af badeværelse og toilet

Køkkenrenovering er ikke det eneste vi tilbyder. ​Der er inden for de seneste år sket en stor udvikling inden for bad og toilet. Det gælder såvel design som funktionalitet inden for blandt andet armaturer, håndvaske, bordplader og i særdeleshed elementerne og selve opsætningen af bad og toilet.

Hos Trige-Køkkenet i Lystrup har vi stor erfaring med design og renovering af badeværelse og toilet, som vi udfører for kunder i Aarhus, Aalborg og omegn, og vi kan derfor sikre dig kvalitet til de næste mange år med markedets mest moderne løsninger.

Opsætning af nyt badeværelse og toilet efter dine ønsker

Der er mange muligheder, når du skal indrette dit nye badeværelse. Hvilke mærker ønsker du? Hvilke materialer skal det være? Og hvordan skal det hele indrettes?

Vi tegner og designer badeværelser, og vi forestår også selve renovering af badeværelse efterfølgende, så du får det bad eller toilet, der matcher dine ønsker.

Et bad og toilet skal være luftigt, da det som regel er et mindre rum, og man må ikke få fornemmelsen af at træde ind i et fyldt pulterkammer. Derfor er det vigtigt, at der er luft mellem elementerne. 

Vi kan naturligvis sørge for indretning og renovering af toilet eller bad med de elementer, du ønsker, men det er vigtigt at indtænke funktionaliteten.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Er du interesseret i en pris på badeværelsesrenovering? Så Kom forbi Trige-Køkkenets butik eller udstillingslokale i Lystrup nær Aarhus for inspiration eller et godt råd. 

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 86 10 13 66 eller e-mail jje@trige-k.dk

Vi leverer totalløsningen til dit bad og toilet.

​​

TK sidste nyt

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 22 anmeldelser på Google

FIRMAOPLYSNINGER

Trige-Køkkenet // CVR. 12802978

KONTAKTOPLYSNINGER

Jørgen Frank Jensen i Lystrup, DK på Houzz