+ 30 års erfaring

Dygtige medarbejdere

Hurtig levering

OM OS

Trige-Køkkenet er startet i 1994, i Aarhus som et udspring af efterspørgsel på specielle, designede elementer fra kunderne som de har ønsket det.

Siden da er der kommet yderligere 13 dygtige medarbejdere til, som gør alt for at tilfredsstille kundernes behov ang. ideer og ønsker.

Vi har også nogle af branchens dygtigste medarbejdere, og et godt sammentømret team, som er med til at skabe succesen i fremstilling og levering til kundernes behov ved alt fra renovering af køkken til renovering af badeværelse.

Hurtig levering

Vi kører i egne servicevogne med dygtige montører, og du kan være sikker på hurtig levering fra en af vores 9 biler og medarbejdere.

PERSONALE

TK sidste nyt

​Bad og toilet er er nok det område, hvor der er sket den største udvikling på design og funktionalitet, her tænker vi bl.a. på armatur, håndvask, bordplade og ikke mindst elementer, der er selvfølgelig ingen grænser for, hvad vi vil implementere i dit bad og toiletmiljø, men man skal også være sikker på, at det er funktionelt at benytte badet og toilettet.

Giv dig selv en oplevelse, kontakt Trige-Køkkenet i vores butik, udstillingslokaler, telefon eller e-mail, vi er altid klar på en uforpligtende snak om ideer og ønsker.

Bestil Katalog her

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 22 anmeldelser på Google

FIRMAOPLYSNINGER

Trige-Køkkenet // CVR. 12802978

KONTAKTOPLYSNINGER

Jørgen Frank Jensen i Lystrup, DK på Houzz