+ 30 års erfaring

Dygtige medarbejdere

Hurtig levering

Walk in closet og andre garderobeløsninger

Drømmer du om en ny garderobe, eller måske et walk in closet, som både er et æstetisk løft til boligens indretning og en praktisk løsning, der gør hverdagen endnu lettere, så kan vi hos Trige-Køkkenet i Lystrup hjælpe dig, uanset om du bor i Aarhus, Aalborg eller et omkringliggende område.

Vi sørger for et walk in closet, som designmæssigt passer til indretning og æstetik i din bolig, hvilket betyder, at du får du en unik og tilpasset løsning.

Vigtigt omkring en garderobe

Det er en garderobe, som bringer orden til et hjem, og især for børnefamilier eller tøjglade mennesker, er den pågælende garderobe altafgørende for at kunne holde hjemmet pænt. Derfor skal den indrettes godt.​

Det skal nemlig være let både at få fat i sit tøj og komme af med det igen, når man kommer hjem. Om det for dig er ideelt i entréen, et bryggers eller i et værelse, om der skal tages hensyn til en skunk, skråvægge eller skæve vinkler, så sørger vi for den garderobe, som er bedst for dig.

Kontakt os for et walk in closet eller en anden løsning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy et walk in closet eller en anden garderobeløsning til dit hjem ud fra dine specifikke ønsker. Vi har også en butik og et udstillingslokale i Lystrup ved Aarhus, hvor du kan få inspiration til en flot garderobeløsning.

Kontakt os på telefon 86 10 13 66 eller skriv til vores e-mail jje@trige-k.dk.​​

TK sidste nyt

​Bad og toilet er er nok det område, hvor der er sket den største udvikling på design og funktionalitet, her tænker vi bl.a. på armatur, håndvask, bordplade og ikke mindst elementer, der er selvfølgelig ingen grænser for, hvad vi vil implementere i dit bad og toiletmiljø, men man skal også være sikker på, at det er funktionelt at benytte badet og toilettet.

Giv dig selv en oplevelse, kontakt Trige-Køkkenet i vores butik, udstillingslokaler, telefon eller e-mail, vi er altid klar på en uforpligtende snak om ideer og ønsker.

Bestil Katalog her

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4,6 / 5 stjerner på baggrund af mere end 22 anmeldelser på Google

FIRMAOPLYSNINGER

Trige-Køkkenet // CVR. 12802978

KONTAKTOPLYSNINGER

Jørgen Frank Jensen i Lystrup, DK på Houzz